FLAMES4U
 

 

Het vuurspuwcollege is een onderdeel van "FLAMES4U", het grootste vuurspuwteam van Nederland. Hiermee geven we demonstraties op verzoek. Grote vlammen en de veiligheid staat altijd centraal bij onze deelname. Bij een demonstratie van FLAMES4U is altijd minimaal 1 instructeur aanwezig die voor de opdrachtgever de contactpersoon is en de algehele leiding van de vuurspuwactiviteiten op zich neemt.

We worden ingezet bij outdoor-evenementen zoals Dance-parties, TV optredens, bedrijfsfeesten, kermissen, braderieŽn en beurzen.

 

Leden van FLAMES4U zijn op verzoek te boeken. Hierbij opereren we altijd in teams van 2 of meer vuurspuwers. In overleg met de opdrachtgever verzorgen wij zeer sensationele demonstraties, ook temidden van grote mensenmassa's.


Neem contact met ons op voor meer informatie. Ook staan we graag de plaatselijke brandweer te woord indien hier behoefte aan is.

 

 

Kosten:
 

Per vuurspuger, per dagdeel (ong 4 uur) berekenen we 185,- euro. 
Hierbij gaan we er van uit dat de opdrachtgever zorg draagt voor toestemming van de eigenaar van het perceel waar we moeten vuurspugen en de plaatselijke overheid zal benaderen om e.v.t. een vergunning aan te vragen.
Bij binnenlocaties is een goed overleg vooraf vereist.

Voor organisatiebureaus hebben we aangepaste regelingen. Hierover staat we je graag te woord.