TV deelname

 


Met gepaste trots melden we ook dat we met enige regelmaat ingeschakeld worden door

film- en TV producenten. Natuurlijk doen we dat met veel plezier.
Door de ervaring die we hebben opgebouwd, hebben we ook inmiddels een goed overleg met de betrokken brandwachten die altijd en overal toezicht houden bij producties.


Hieronder enkele van deze momenten.


24 nov. 2006

Viola Holt en Tatum Dagelet waren aan de beurt voor een workshop vuurspuwen. Deze werd verzorgd door Oniel en Bart.

 

viola Holt en Tatum Dagelet hebben ook een workshop met succes gevolgd   Tijdens de repetitie van HOE?ZO!

Viola was erg bedreven in het vuurspuwen maar voor Tatum was het een hele drempel.
De regiseur wilde ook enkele vuurvreetopnames en daar draait Oniel zijn hand niet voor om (en Oniel heeft zijn snor nog steeds...).

Deze opnames zijn gemaakt voor de wetenschappelijke Quis HOE?ZO! en de verliezende BNer moest als tegenprestatie gaan vuurspuwen. Tatum heeft zich er geweldig doorheen geslagen want ze zag het helemaal niet zitten.
 


27 aug. 2005
 

Sander Lantinga was presentator van het BNN programma "BNN UNIVERSITY" en ook hij moest leren vuurspuwen.

sander was wel in voor een workshop vuurspuwen     De grote vlammen doen het goed op TV

sander lantinga leert hier vuurspuwen van Bart Jansens

Samen met een hele groep "vrijgezellen" die deze avond hun vrijgezellenfeest vierden in De Rooie Sok, de thuishaven van het vuurspuwteam en het vuurspuwcollege.

Sander had ook enige bedenkingen en keek het eerst liever een beetje van een afstandje af. Uiteindelijk kreeg hij het toch voor elkaar. Weer een BNer die kan vuurspuwen.


19 april 2003

Voor V&D TV moest een deelnemer een workshop vuurspuwen doorstaan. Ze doorstond doodsangsten want ze was als de dood voor vuur. Zoals we dat zowiezo nooit doen, zullen we de betrokkenen niet dwingen om vuur te spuwen als ze daar een fobische angst voor hebben.

kleinen vlammen is ook een optie    Anette van Barlo was reuze enthousiast over haar prestaties

Om ze niet al te veel angst aan te jagen heeft Bart niet al te grote vlammen geblazen en uiteindelijk heeft de deelneemster toch uit eigen vrije wil haar persoonlijke angst overwonnen.

Samen met Anette van Barlo, te presentatrice, heeft de deelneemster met haar nieuw verworven kunsten aan haar opdracht voldaan.