Vuurspuwen voor pro's

Als je de techniek van het vuurspuwen al een beetje meester bent, dan ben je nog lang niet toe aan het verzorgen van optredens en demonstraties. Vergelijk het een beetje met autorijden, indien je goed kunt schakelen en sturen wil dat nog niet zeggen dat je in staat bent je familie naar Schiphol te brengen als ze op vakantie gaan ...

Deze 2de workshop bevat de volgende elementen:

We kijken hoe ver je zelf gekomen bent met het vuurspuwen, en sturen daar waar nodig wat bij. Hierbij proberen we je ook wat "extra technieken" bij te brengen, naargelang het niveau je al machtig bent.

Dan gaan we jou, en je secondant (die je zelf mee moet nemen) uitleggen welke gevaren er allemaal zijn als je vuur wilt spuwen in bijzijn van publiek. Omdat ons team hier reeds 13 jaar ervaring in heeft, bij braderieŽn, dance festivals, in discotheken, bij motor treffen e.d. kun je dus deel maken van onze ervaringsmomenten.

Dan gaan we jullie beide uitleggen en trainen in de samenwerking en communicatie tussen jullie beide. Deze samenwerking is essentieel indien je je niet onaangenaam wilt laten verassen door je omstanders en omgeving.

 

Toepassingen: Artiesten of lieden die anderszins voor publiek willen gaan vuurspuwen.

Kosten: 185,- euro

Duur van de workshop: ongeveer 2 uur

Bijzonderheden: neem een eigen secondant mee, een persoon die je ook in het vervolg zal gaan begeleiden bij je activiteiten.